Jacuzzi/Sauna

JACUZZI (HOTSPRING)

Nestel u in uw favoriete zitplaats en ontspan bij het rustgevende geluid van een waterornament. 

Geniet van uw eigen muziek, en droom weg bij feeërieke kleureffecten. Laat uw stress als sneeuw voor de zon verdwijnen na een lange vermoeiende dag. Herontdek de romantiek en beleef intieme momenten. En dit alles in de beslotenheid van uw eigen achtertuin. 

Als fabrikant levert HotSpring elke spa met een betrouwbare garantie, alsmede de best mogelijke service na verkoop. Wij verplichten ons ertoe te zorgen dat elke HotSpring spa is aangepast aan de eisen van de tijd en dus energiezuinig, gebruiksvriendelijk en betrouwbaar is. 

Onze inzet wat betreft geavanceerde constructie en innovatie maakt HotSpring spa’s ongeëvenaard wat betreft functionaliteit, energiebesparing en kwaliteit. In het gebruik en in uw portemonnee zult u ervaren dat een HotSpring spa u de meeste waar voor uw geld biedt.

Alle info en modellen op www.hotspring.be

SAUNA

Een sauna bij u thuis geïnstalleerd, doe een beroep op de diensten van Kristof Lateur uit Kluisbergen. Een betere bloeddoorstroming, heerlijk relaxen, gewichtsverlies, verwijderen van giftige stoffen in uw lichaam, betere weerstand tegen allerlei ziektes en een stralende huid, dit zijn maar enkele voordelen van het gebruik maken van een deugddoende saunabeurt.

Sauna opbouw zwembaden lateur kluisbergen
sauna opbouw